Kennismaking met het Vrouwennetwerk Groningen

Het Vrouwennetwerk Groningen is een platform waar vrouwen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten, inspireren en stimuleren bij het verwezenlijken van hun ambities. Professionals, managers, vrouwen met een eigen bedrijf, vrouwen met een commerciële achtergrond en vrouwen uit de non profit-sector, ieder kan bij het vrouwennetwerk iets halen en brengen.

Cultuur

In een ongedwongen sfeer komen de leden van het vrouwennetwerk een keer per maand bijeen. Een bijeenkomst bestaat uit een inloop, een lezing en een diner. De lezingen, die door vrouwen worden gegeven, zijn geanimeerd en interactief. Leden kunnen zelf ideeën aandragen voor een lezing.
Tijdens het diner is er alle tijd om nader kennis met elkaar te maken of elkaar te benaderen met gerichte vragen. We hebben de goede gewoonte om elke keer met andere leden aan tafel te gaan, zodat iedereen elkaar kan leren kennen. De diverse achtergrond en professies van de leden biedt de mogelijkheid om nieuwe kennis en ervaring op te doen.

Het succes van het vrouwennetwerk is dat we het samen maken. Je brengt in wat je wil en kan, en je neemt op z’n minst een goed gevoel mee naar huis. Wanneer je wilt, kan je meer doen dan alleen ideeën aanbrengen, maar verplicht is het niet. De leden van het netwerk bekleden in het dagelijks leven verantwoordelijke functies en het netwerk biedt interessante contacten maar ook gezelligheid en ontspanning. De meeste leden zijn er dan ook elke keer bij en ervaren de bijeenkomsten als een cadeautje voor henzelf!

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Je zult zien dat je je binnen een paar bijeenkomsten helemaal thuis voelt bij Vrouwennetwerk Groningen!

Ons doel

Netwerken door te ontmoeten, te inspireren en te stimuleren en hierdoor de kwaliteiten van de verschillende vrouwen zichtbaar(der) maken, zodat onze talenten en capaciteiten optimaal benut kunnen worden.

Wie zijn wij

Leden van het vrouwennetwerk zijn vrouwen met een hogere functie of vrouwen die werkzaam zijn in het middenkader met de ambitie en potentie om door te groeien naar hogere functies. De leden zijn zelfstandig ondernemers maar ook vrouwen die in loondienst werken.

Waar en wanneer

Elke eerste maandag van de maand - behalve in de zomervakantie - is er een bijeenkomst. Tijdens de netwerkavonden wordt een thema uitgediept of een organisatie bezocht en er wordt gezamenlijk gedineerd.
De bijeenkomsten vinden plaats bij Dennis Cooking Place aan de Stavangerweg 21-22 in Groningen verlopen doorgaans volgens een min of meer vast schema, te weten:

  • 17.30 – 18.00 uur: inloop en bijpraten onder het genot van een drankje
  • 18.00 – 19.00 uur: lezing
  • 19.00 – 21.00 uur: diner

Kosten

Aan het bijwonen van de bijeenkomsten zijn kosten verbonden.

Leden betalen € 350,00 per jaar en introducees € 35,00 per bijeenkomst. De bijeenkomsten zijn incl. eten en drinken.

Interesse

Wil je meer weten of lid worden?

Neem dan contact op met ons per e-mail of bel/app naar één van de bestuursleden.

Voordat je lid wordt, heb je de mogelijkheid om twee bijeenkomsten als introducee bij te wonen.

Ik ben, omdat wij zijn

Ik ben medevormgever

Er zit wijsheid in deze groep

Samen maken wij die wijsheid zichtbaar

– Ubuntu –