Bijeenkomsten

Ontmoeten, inspireren en stimuleren

Vrouwennetwerk Groningen organiseert maandelijks netwerkbijeenkomsten.
De spreekster (of soms ook een keer een spreker) vertelt ongeveer gedurende een uur iets over zijn of haar vak/beroep of roeping en over nieuwe ontwikkelingen die zich voordoen.
Een aantal keren per jaar wordt de bijeenkomst op een iets andere manier ingevuld door bijv. een bedrijfsbezoek of een thema-avond op locatie. Bovendien vinden we het belangrijk om ook elkaar beter te leren kennen. Dat doen we door in ieder geval een avond te organiseren waarop de talenten en ervaringen van de eigen leden aan de orde komen.

Meld je hier aan voor de komende bijeenkomst.

Eerstvolgende bijeenkomst

Donderen met Paarden

Maandag 07 september 2020
Aanvang: 17.30 uur

te gast bij Marjet

Volgende bijeenkomsten

Meld je nu vast aan

Donderen met paarden

Op maandag 7 september kunnen jullie proeven aan coachen met paarden. We zijn dan te gast bij Marjet Siegers van ons netwerk. Ze vertelt over haar loopbaan, via chemische technologie, bedrijfskunde naar coachen met paarden; een weg met bijzondere keuzes en energie als de rode draad. Daarna gaan we eten bij Suzy van der Valk in Westerbroek, op gepaste Corona afstand. Introducees zijn welkom.

 

Programma:

-17.30 uur inloop bij Marjet thuis, met drankje en klein snackje- Donderen

-18.00 uur Marjet en paarden-coaching

-18.50 richting auto,  rijden naar diner locatie

-19.15 aankomst bij Suzy in van der Valk Westerbroek voor diner

 

Marjet is coach, consultant en ondernemer bij Donderes Coaching & Consulting. Haar focus ligt op ontwikkeling, het vrijmaken van (positieve) energie en verborgen wijsheid. Hierbij gebruikt zij het liefst haar passie, de paarden, als Co Coaches.

 

Wat is coaching met paarden volgens Marjet?

“Samen met mijn paarden kan ik beter coachen. De paarden maken zichtbaar wat voor jou nog niet zichtbaar is. Voor mij zijn mijn paarden de ideale co coaches, ze helpen mij te vertragen, als snelle denker met een groot intuïtief vermogen, wil ik nog wel eens te snel gaan. Samen met de paarden ben ik effectiever en kan ik jou nog beter/sneller helpen om je eigen wijsheid te ontdekken.”

 

Adres

Zuideinde 17

9497 PS Donderen

 

De routebegeleiding stuurt je soms via een zandpad. Neem de route via het dorp Donderen, dat is sneller. Parkeren kan op het terrein. Graag zo ver mogelijk naar achteren rijden. Mocht dat niet meer passen dan kun je in de berm parkeren.

Als het regent, graag een regenjas meenemen, een paraplu is niet zo’n goed idee bij de paarden. Verder stevige schoenen en kleding die een beetje vies mag worden.

 

Aanmelden uiterlijk 4 september. 


Uitje Lauwersmeer

25 september 2020
Aanvang: 12.45 uur

Vrijdag 25 september hebben we een heus uitje in de planning staan.

We gaan die dag samen op pad naar het mooie Lauwersmeer gebied.

Het wordt een combinatie van enige activiteit (geen zorgen, het is voor iedereen te doen,we gaan niet op survival tocht!), gezelligheid en zoals we dat gewend zijn, lekker eten en drinken. 

Zonder alles te verklappen: we gaan dit mooie natuurgebied verkennen vanaf zowel het water als het land. 

We worden om 12.45 uur verwacht in Lauwersoog en het programma zal ergens tussen 19.00 uur en 20.00 uur ten einde zijn.

 Het programma voor deze dag is Corona proof, daarom  hebben we ervoor gekozen om met eigen vervoer te gaan. Carpoolen is natuurlijk een optie voor wie dat wil, het staat eenieder vrij om dat wel/niet te doen..

 Vanwege de 1,5 meter afstand is er ruimte voor een beperkt aantal deelnemers: 26 in totaal.

Wil je mee naar Lauwersoog, meld je dan vóór 11 september aan. 

En ook goed om alvast te weten: het is handig om deze dag goede, stevige (wandel) schoenen en makkelijk zittende kleding aan te trekken. Qua weer weet je het nooit, in september kan het alle kanten op dus hou tegen die tijd de weerberichten goed in de gaten. 

Groetjes, Corry &  Lenny

 

 

Vorige bijeenkomsten

Impact met je presentatie!

Vrijdag 11 oktober
Aanvang: 13.00 uur

Suzan Wieringa, directielid KAW architecten

Maandag 7 oktober
Aanvang: 17.30 uur

Impact met je presentatie!

Woensdag 9 oktober
Aanvang: 13.00 uur

Verandering van spijs…

Maandag 2 september
Aanvang 17.30 uur