Anita Groeneveld

Mijn naam is Anita Groeneveld en ik ben Vallei-coach in mijn eigen praktijk ‘Levenslust!’.  Dat houdt in dat ik vrouwen begeleid op het pad van transformatieseksualiteit.  Ik leg het graag zo kort mogelijk uit:

Seksualiteit is vele male groter dan het vrijen met een partner. We weten allemaal hoe we onze seksualiteit kunnen gebruiken om er kinderen mee te maken, of dat te voorkomen. We weten daardoor ook wat een enorme creatiekracht we in ons hebben.  We weten alleen in onze westerse cultuur niet hoe we dat kunnen gebruiken om ons leven lang gezond en vitaal te blijven.  Dat kunnen we leren van de Taoïsten, die deze technieken al zo’n 5000 jaar beheersen. 

Deze belangrijke kennis is vormgegeven in een modern jasje  en is nu beschikbaar voor vrouwen en mannen.  Ik help vrouwen om deze mooie kennis en technieken te integreren in hun leven.  Dit gebeurt door zelfbemminning  en zelfliefde toe te passen.  Het resultaat is verbijsterend:  Vrouwen leren zichzelf op het diepste niveau te waarderen en respecteren, leren hun grenzen kennen en aangeven, leren hun emoties te omarmen en te beheren, hebben een beter contact met zichzelf, hun eigen lichaam, hun omgeving.  Ook leren ze het vrouwelijke meer te waarderen en toe te passen in hun leven.  Dat betekent meer tijd voor zichzelf nemen, minder zichzelf weg te geven en meer te vertrouwen op eigen gevoel en intuïtie.  Hierdoor ontstaat ook een betere band met de natuur en het natuurlijke, een beter begrip van de Moeder Aarde en meer respect voor het natuurlijk evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke (in en buiten zichzelf).

Ik geef groeps- en individuele trainingen aan vrouwen, geef trainingsdagen en organiseer lezingen voor vrouwen en mannen.

mijn website is http://levenslustcoaching.nl

Sinds 1 januari 2024 ben ik uit loondienst. Ik was ook fysiotherapeut en leefstijlcoach. Ik begeleid nu nog zelfstandig als LSC mensen naar een gezondere leefstijl met behulp van de GLI, de Gecombineerde Leefstijl Interventie, en ik ben ook nog Door-fysio, waarbij ik een trainings- en coachings traject aanbied aan vrouwen rondom de overgang.

Ik woon met mijn vrouw en 2 poezen in Broek, vlakbij Pieterburen en heb een fijne, grote tuin. We zijn samen zeer geregeld te vinden op het wad.