Zelfstandig ondernemer: energetisch coach en trainer

Corry

Conen

Contact

Corry Conen

 

06-50897177

corry@corryconen.nl

corryconen@gmail.com

“Lijfspreuk of bijvoorbeeld andere kenmerkende tekst”

– Wasgetekend…

Leuk

om te weten

vriend

LAT relatie

Persoonlijk

Omschrijving

Ondernemend, nuchter, gevoelig, rustig maar soms ook uitbundig en dolenthousiast, eigenwijs, avontuurlijk, sportief, doet dingen graag net anders, levensgenieter, volgens sommigen prettig gestoord maar dat is hun mening, laat zich niet zomaar in een hokje plaatsen.

Achtergrond

Ik ben een natuurlijk roodharige, geboren en getogen Drent maar woon inmiddels al meer dan mijn halve leven in Groningen. Van 20 jaar stad de provincie in, weer terug naar stad en straks weer woonachtig in een dorp. Ik hou van film, theater, concert en festival bezoek, lekker eten en drinken, goede gesprekken met leuke mensen, dansen, reizen, wandelen in de natuur, hardlopen, yoga, kickboksen, picknicken, de kroeg in of een avondje op de bank met een boek of Netflix is ook fijn. 

Achtergrond

 In 2002 ben ik afgestudeerd als andragoog aan de RUG. Ik ben begonnen in de gespecialiseerde hulpverlening, waar ik mij o.a. bezig hield met het ontwikkelen en geven van trainingen i.h.k.v. deskundigheidsbevordering van o.a. maatschappelijk werkers, artsen en verpleegkundigen.Na slechts een paar jaar veranderde mijn aanvankelijk leuke baan steeds meer in een bureaubaan en ik liep slechts 26 jaar jong al vast: ik had een zogenaamde ”bore out”. Terug naar mijn gevoel en intuïtie wist ik al snel dat ik iets anders wilde: acteren.Ik nam ontslag en heb daarna diverse opleidingen gevolgd en heb allerlei dingen gedaan op theatergebied. Van locatietheater (van cafe tot in een weiland en alles daar tussenin) tot op het podium in een theaterzaal, kwam ik steeds meer terecht in educatief theater en uiteindelijk heb ik zo’n tien jaar gewerkt als professioneel acteur in trainingen en assessments, voor veel verschillende organisaties. Gedurende die jaren heb ik me verder ontwikkeld en bekwaamd en ben ik steeds meer gaan trainen en coachen. Een paar jaar terug is daar energetisch werk aan toegevoegd (denk aan reading en healingsesies) en sindsdien werk ik met veel plezier als energetisch coach en trainer. In juni 2020 rond ik mijn opleiding tot energetisch therapeut af. Inmiddels richt ik mij specifiek op professionals en organisaties om hen te helpen tot de essentie te komen. Denk aan medewerkers die vastlopen en hun vuur en bezieling tijdelijk kwijt zijn en organisaties die het systeem boven de mens hebben geplaatst. Ik bied individuele begeleiding en workshops, trainingen en advies.

Aanspreekbaar op

…mijn gedrag en op het juiste moment

Werkzaamheden

Huidige baan

Energetisch coach en trainer als zelfstandig ondernemer

Mogelijk nog in een bestuur en dergelijke

Extra activiteiten

Organisatie

Functie / rol

Organisatie

Functie / rol

Foto’s

Galerij

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent aliquet bibendum ultricies. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris nulla justo, mollis id maximus sed, pellentesque sit amet ex. Nulla vel vi.