Uitje naar het Lauwersmeer

  • This Event has passed.

Uitje naar het Lauwersmeer

In de herkansing: uitje naar het Lauwersmeer

Vorig jaar kon ons geplande uitje naar Lauwersmeer helaas niet doorgaan, maar we gaan alsnog en wel op vrijdag 10 september!

Even het geheugen opfrissen, wat was ook alweer het plan?

We gaan die dag samen op pad naar het mooie Lauwersmeergebied. Het wordt een combinatie van enige activiteit (geen zorgen, het is voor iedereen te doen, we gaan niet op survival tocht!), gezelligheid en zoals we dat gewend zijn, lekker eten en drinken. Zonder alles te verklappen: we gaan dit mooie natuurgebied verkennen vanaf zowel het water als het land. Het is daarom handig om deze dag goede, stevige (wandel) schoenen en makkelijk zittende kleding aan te trekken. Qua weer weet je het nooit, in september kan het alle kanten op dus hou tegen die tijd de weerberichten goed in de gaten.

We worden om 12.45 uur verwacht in Lauwersoog en het programma zal ergens tussen 19.00 uur en 20.00 uur ten einde zijn.

Nog steeds dienen we rekening te houden met afstand, daarom hebben we ervoor gekozen om met eigen vervoer te gaan. Carpoolen is natuurlijk een optie voor wie dat wil, het staat eenieder vrij om dat wel/niet te doen.

En vanwege die 1,5 meter afstand is er ruimte voor een beperkt aantal deelnemers: 26 in totaal. Wil je mee naar Lauwersoog, meld je dan vóór 27 augustus aan.

Locatie

Info

Kaart