Maandag 6 september 2021: Workshop energie

  • This Event has passed.

Maandag 6 september 2021: Workshop energie

Op maandag 6 september is het zover: onze eerste netwerkbijeenkomst na de zomervakantie.

 

We zijn te gast bij netwerklid Suzy in Hotel Van Der Valk Groningen-Westerbroek voor een heerlijk diner op afstand en voor een mini-workshop van ons netwerklid Corry over energetische basiskennis.

 
Programma:

18.30 uur:  welkom
18.45 uur: workshop energetische basis kennis
19.30 uur:  diner en aansluitend napraten

 
Thema van de workshop: Energie

Energie. Het woord is steeds meer ingeburgerd. Meestal staan mensen niet gek te kijken als je dat woord gebruikt. We denken ook niet direct aan Eneco of Essent.

Maar wat is energie nou? En wat heb je eraan om er iets vanaf te weten? Hoe kan dat in je voordeel werken?

In deze mini-workshop van drie kwartier vertelt Corry het één en ander over energie en haar werk als energetisch coach. Maar ze laat ons vooral ervaren wat energie is. We zullen bovendien verschillende oefeningen doen - op 1,5 meter afstand - zodat we zelf kunnen ervaren wat energie is en wat we ermee kunnen.

Tip: het is niet handig om dit op hoge hakken te doen.

 
Onze spreekster: Corry Conen, bewustzijnscoach & trainer

Corry is werkzaam als energetisch coach en trainer. Naast individuele begeleiding, waarbij ze coaching en energetisch werk combineert, geeft ze ook workshops, trainingen en online programma’s over bewustzijn (vergroten), de impact van je mindset, meer in contact komen met je lichaam en vertrouwen op je intuïtie, innerlijke kracht, (zelf)compassie, zelfvertrouwen, kwetsbaarheid, omgaan met emoties en tegenslag, je energie op peil houden, rust in hoofd en lijf. Ze richt zich vooral op professionals en bedrijven en wil haar werk niet alleen curatief maar juist ook preventief inzetten om allerlei gezondheidsklachten en daarmee ook verzuim te voorkomen.

 

Geef je uiterlijk op vrijdag 3 september op! 

Graag tot ziens op 6 september
Ingrid & de andere dames van de programma commissie

Locatie

Info

Kaart