10 januari 2022 – Astrid Emmers-Lemnaouar

  • This Event has passed.

10 januari 2022 – Astrid Emmers-Lemnaouar

We beginnen in het nieuwe jaar met een online bijeenkomst zodat iedereen mee kan doen.

Te gast is deze keer: Astrid Emmers- Lemnaouar.

Na een opleiding en carrière als juweelontwerpster in Antwerpen, besluit de Nederlandse Astrid Emmers (dan bijna 30 jaar) het roer compleet om te  gooien.
De liefde voor avontuur, voor reizen en voor Afrika is te groot. Ze besluit te emigreren naar Marokko. Natuurlijk speelt haar geliefde Mohammed (zeg maar Mo) hier ook een belangrijke rol in.
Nu, 13 jaar later, is Astrid een succesvolle zakenvrouw met ook nog eens 2 lieve kinderen, die 4 talen spreken. Samen met haar man runt Astrid een reisorganisatie, een riad in Marrakech, een toeristen-transportbedrijf met jeeps en busjes, een autoverhuurbedrijf en een stichting die zich focust op de belangen van vrouwen en kinderen in het zuiden van Marokko.
De covid-periode was voor haar geen tijd van bij de pakken neerzitten, maar bracht inspiratie voor enkele nieuwe projecten, waaronder een webshop met fantastische Marokkaanse interieurproducten. En na 7 jaar is de bouw van hun eigen lemen kasbah ook bijna afgerond...

Luister naar dit inspirerende verhaal over je leven opbouwen in een andere cultuur, met vallen en opstaan.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 17.30 uur: inloop met voorgerecht
  • 17.45 - 18.45 uur: lezing van Astrid en mogelijkheid om vragen te stellen
  • 18.45 uur: maaltijd in de oven
  • 19.00 uur: eten in kleine groepje

Voor wie wil is er ook tijd voor koffie of thee na.

De maaltijd wordt weer verzorgd door Dennis. Het menu staat op zijn website vermeld. Voor het eten graag apart aanmelden, via de knop aanmelden bij Dennis. 

 

Locatie

Info

Kaart